Followers

Wednesday, 2 July 2014

Ape Itu Cinta..

CINTA bukan hanya harapan tapi cinta adalah kepastian bukan untuk menyakiti HATI...
CINTA bukanla untuk melemah kan tetapi MENGUATKAN...
CINTA bukan menyedihkan kita tapi MENGGEMBIRAKAN kita...

Bercinta ade jugak batas nye jangalah bercinta bedasarkan NAFSU tetapi bercintalah dengan kejujuran hati..Insyallah cinta itu akan kekal sampai pelamin hingga ke akhir HAYAT.....

Tuesday, 1 July 2014

Dugaan Ramadhan

adoi ramadhan kali ni betul2 bg aq bnyk dugaan....First masuk keje dtg 8.30 tp pintu office still kunci punye lame aq tggu nak dekat sejam aq tggu.....second balik keje tgh jaln jem basah kuyup aq dibuat nye sebab hujan lebat pulak...yang ketiga balik umah bukak HP s3 aq buat hal la pulak...screen hp aq jd sekejab green screen sekjab screen hitam mcm dah rosak pulak screen aq esok ntah cmne aq nk g koje...haish ape la nasib aq,....X pe sabar je la di bulan ramdhan ni insyallah setiap yang berlaku pasti ade hikmahnye....

Sunday, 29 June 2014

Model Marina






Now Open

Lame Admin x bukak Blog haha....dah bersawang agaknye..... hari nie Admin nak update sikit Sempena bulan Ramadhan ni Admin dah dapat keje kat KL....alhamdullillah rezeki admin.....1/7/2014 admin dah mula start keje huhu...rasa takut pun ade haha.....jd biler admin dah duk kl kat rumah sewa pun ade innternet jd admin dah boleh active kan blog admin ni haha...