Followers

Wednesday, 4 January 2012

~a.p.e yg patut aq b.u.a.t???~

ape yg patut aq buat???
aq dari dulu aq suke kat die....tapi aq x pernah luah kan pun kat die....
dulu waktu aq form bape ye...aq pun x ingat..a dah lupe dah...tapi yg aq ingt waktu tu mak aq hantar adik aq yg baru lahir kat umah die...kirenye mak die babysitter la...jadi mak aq suruh la aq tggl sekali nak teman adikku...
jadi diikut kan citer dah lame dah aq kenal ngan mak cik aq tu...anak die pun aq kenal...aq pun x taw la kami mcm ne leh rapat gilerla..sampai kalaw die nak g kedai pun aq kene teman die g kedai...mak die pun suke kalw kami keluar due hik3...sampai la waktu tu die nak g dating ngan pakwe die..jadi aq ikut je la....mcm mane wktu tu die tgh dating leh lak aq ade perassan cemburu x boleh blah aq nie kih3....tapi aq selalu dengar maslah die..biler die ade masalah aq la tempat untu mengadu....x pe la aq nie mmg suke dgr luahan hati org lain...sampai satu hari tu die putus ngan pakwe die sbb pakwe die main kayu tiga....sedih aq dengar die punye citer...hmm aq ate kat die sabar je lah..mungkin x de rezeki kau..lgpun ramai lagi yg sayang kat kau....tapi die x nak terima keadaan tu die kate die x nak bercinta ngan laki dah die nak cube jadi pengkid  ...ntah mcm mane dtg nye timbul perassan marah...aq terus marah die "kau nie kenape x  kan la sebab mcm  tu kau nak jadi mcm nie???".....terus die senyap aq x  bg die pelung bercakap.....aq kate kat die "hang taw  aq sentiase kat cc kau waktu kau sedih,sunyi aq sentiase dcc kau"...."hang taw x aq syg kat kau sgt..kalaw kau sedih aq pun sedih..aq x nak la org yg aq syg sedih "...ntah mcm ne aq leh tersasur kate sayang kat die.....hbs kantoi aq..hmm...tapi sygnye die kate buat sekarang nie die x nak couple lagi ngan sape2 sampai la hati die terbukak dekat seseorang....semenjak hari tu aq sentiase ceriakan die setiap hari tapi aq tgk gaye mesej die mcm x  suke je aq mesej ngan die...
hmm patut ke aq perlu taruh semua harapan aq kat die??
hmm..patutke aq tggu die sampai hati die terbuke???

No comments:

Post a Comment