Followers

Saturday, 19 November 2011

S.U.N.Y.I

hari nie 19.11......aq duk kamsis seorang diri....geng2 aq semua dah balik sebab paper deme dah hbs...tapi aq belum lagi...paper aq 24.11....aq terase sunyi kat sini....dulu meriah asal keluar bilik je ade je budak2 berkeliaran,memekak main ping-pong...haissshh...aq sunyi giler....
untuk hilang boring la kate kan...aq ajak la budak2 kelas aq...boleh la keluar ngan deme seronok la jugak...
kami tengok wayang citer "aku bukan tomboy"...aq tgk citer tu watak haire same je mcm aq...walaupun ramai perempuan suke berkawan ngan aq...tapi x de perempuan yang sangkut kat aq....knpe???
kadang2 aq berjalan seorang diri aq rase cemburu biler aq tgk org yg dah bercouple....pedihnya aq yg merasa hanya tuhan je la yang tahu ape perasaan aq waktu tu......aq ingin mencari C.I.N.T.A...tapi sampai sekarang aq x berjumpe cinta aq...kenape???aq nak mencari cinta yg boleh membantu aq atau support aq dari belakng...tapi nape x de sape yg paham perasaan aku...knpe???adakah disebabkan luaran aq x menarik seperti org laen...adakah muke aq x sehensem laki laen...hmmmm....aq rase sunyi giler...aq x taw nak luah kat sape...hanya blog aq jadi tempat luahan aq....

7 comments:

  1. "Ramai psgan bpisah krana tdk cinta.Namun lebh ramai yg terpisah krana terlalu cinta.Bila cinta makhluk membelakangi cinta ALLAH maka cinta itu khilangan daya untk bercinta sesamanya.Ia akan layu,kesepian dan keseorang. Pada cinta yg ilusi begini pertemuan adlh perpisahan.Tapi bila cinta itu cinta hakiki,berpisah pun masih bertemu..♥"

    ReplyDelete
  2. wahh makin meletop laa si arip lps nih (:

    ReplyDelete
  3. thanks u all....tapi saye memerlukan cinta untuk membantu saye kejalan yg benar...yg boleh memimpin saye kejalan allah....

    ReplyDelete
  4. tgk pada hatinya dahulu ~ baru nilai luarannya . konfom akan dapat sekor dua ! haha . one things lagi : ayat kena manis :) ingT OK ! :DD

    ReplyDelete
  5. kuang ajo ko jat..seko dua kte ny..kejam...
    bg aq lak..tgk ati n luaran ny...kalo cun at hitam nak wt ap gk an...balance ah..

    ReplyDelete
  6. jat neidlich:aku x reti la ayat perempuan kau tolong la ajar aq...kih3...

    ReplyDelete
  7. aen zawany:jat mmg kejam main kayu tiga...kih3....betul jugak 2..tapi saye x reti nak menilai mane satu yg hitam mane satu yg putih...

    ReplyDelete