Followers

Wednesday, 30 November 2011

Cuti Sem Aku BerKeje...


hak3...dulu habis je spm aq mntak keje kat kfc...dapat ...tapi waktu tu kfc lame...senang la cikit keje kot...mengulat pun senang jugak.. :'P...hak3...tapi lepas aq mintak cuti sambung belajar...kfc tu dah upgrade dah....jadi kfc baru...biler je aq cuti sem aq nak g mntak balik keje fuhh x terkate aq perbezaan kfc lame ngan yg baru...jauh panggang dari api.....tapi sayang nye aq cuti sem sekejab je..jadi aq keje sebulan je...hmm cedih.:'(....agak2..cukup ke duit nak beli camera???
hak3...ape pun aq kene keje kuat untuk capai impian aq....

camera dslr 550d

Monday, 21 November 2011

kisah aKu WakTu FiRsT TiMe cOuPlE...

kih2....kalaw kome bace mmg la kome gelak tapi bg aq...sedih jugak la biler aq kene mcm 2...
seingat aq la waktu 2 aq form 3....biase la budak baru hbs p.m.r...aq suke merayau kat sekolah....sewaktu aq merayau2 kat sekolah aq boleh lak kantoi ngan cikgu disiplin....adoi!!!! mengelabah aq...aq lari...lari punye lari terserempak aq ngan budak perempuan form 1...aq lepak blkang perempuan 2(bajet mcm budak form 1 )la hak3...terus cikgu disiplin aq x jumpe aq..kih3....yg budak perempuan tu boleh lak buat muke pelik kat aq....tension giler aq...nasib baik la die chumel..kih3...dah tu aq blah kate kat die "terime kasih ye wak sbb tlg saye...." semenjak tu aq asyik teringat pasal perempuan tu pasal pe hah???maklum la cinta pandang pertama.... aq try la cari tanye kawan2 aq knl x budak 2..rupe2nye kawan sekelas aq..kih3..mungkin jodoh aq kot...
semenjak 2....kami maen surat hak3..maklumla budak pmr mak x kasi gune handphone....
lame jugak maen surat 2...tapi kan yang aq paing bencinye ade pulak owg ketige kacau kami sakit hati tol .....waktu tu kami dah couple dah tapi hubungan kami selame sebualn je...hmmm sedih giler disebabkan owg ke-3 tu kami putus ....tapi sewaktu aq form 5 budak tu form 4....kami berhubungan balik die kate die mintak maaf sbb terlalu percaye kan owg ke-3 tu....
so aq maaf kan je la....jadi die mintak aq jadi balak die aq pun terime la balik...tapi yg peliknye semenjak aq couple ngan die aq x rase mcm aq tgh couple ngan dye terase mcm x bercouple....alah biase la 2 budak form 3 mesti sibuk ngan p.m.r..jadi aq x la mengongkong die sgt aq selalu bg semangat kat die...
tapi Malangnye baru aq taw sebenarnye die saje nak permainkan cinta aq yg sebenarnye die dah lame couple ngan budak laen.....waktu aq terase mcm hati aq nie mcm kace yg telah dipecahkan oleh bola yg telah disepak dgn kuatnye....fuhhh mmg pedih...semnjak 2 aq terus x contact die dah...sampai la die merayu2 mintak maaf kat aq baru aq maafkan tapi kemaafan aq bukan takat tu je aq cume maafkan ape yg die buat kat aq..tapi aq x kan percaye ape kate2 die lagi...walaupun sampai sekarang nie aq masih cyang kan die....
 aq pun x taw nape la cyg aq kat die masih x hilang lagi...ADAKAH DISEBABKAN CINTA PERTAMA AQ??
sbb tu ke aq x de gf sampai sekarang nie???
aq amat rindu dengan senyuman dan tangisan die dulu...
aq rase benar2 sunyi biler tak ade die...hmmm

Saturday, 19 November 2011

S.U.N.Y.I

hari nie 19.11......aq duk kamsis seorang diri....geng2 aq semua dah balik sebab paper deme dah hbs...tapi aq belum lagi...paper aq 24.11....aq terase sunyi kat sini....dulu meriah asal keluar bilik je ade je budak2 berkeliaran,memekak main ping-pong...haissshh...aq sunyi giler....
untuk hilang boring la kate kan...aq ajak la budak2 kelas aq...boleh la keluar ngan deme seronok la jugak...
kami tengok wayang citer "aku bukan tomboy"...aq tgk citer tu watak haire same je mcm aq...walaupun ramai perempuan suke berkawan ngan aq...tapi x de perempuan yang sangkut kat aq....knpe???
kadang2 aq berjalan seorang diri aq rase cemburu biler aq tgk org yg dah bercouple....pedihnya aq yg merasa hanya tuhan je la yang tahu ape perasaan aq waktu tu......aq ingin mencari C.I.N.T.A...tapi sampai sekarang aq x berjumpe cinta aq...kenape???aq nak mencari cinta yg boleh membantu aq atau support aq dari belakng...tapi nape x de sape yg paham perasaan aku...knpe???adakah disebabkan luaran aq x menarik seperti org laen...adakah muke aq x sehensem laki laen...hmmmm....aq rase sunyi giler...aq x taw nak luah kat sape...hanya blog aq jadi tempat luahan aq....

Friday, 18 November 2011

mY fIrSt bLoG...

hari ini aq membuat blog sendiri setelamah lame mengidam nak buat blog hak3....maklum lah x reti nak buat blog ...nasib baik ade haire tolong aq buat blog..."THANKS".."HAIRE"...